Steun ons!

Steun blijhuis!

Steun Blijhuis

Indien je onze werking financieel wil steunen, dan kan dit door een bijdrage te storten op ons rekeningnummer: BE85 3630 6638 3406.

Een bijdrage van 40 euro of meer is fiscaal aftrekbaar. Hiervoor kan je een attest bij ons bekomen.

Neem contact op
Lange Schipstraat 125, 2800 Mechelen
ahoi@blijhuis.be
+32 15 27 64 26
Back

Brugfiguur De Abeel

Sinds de start van het schooljaar 2023-2024 is het Blijhuis actief in de functie als brugfiguur op wijkschool De Abeel. Deze opdracht vervullen we op vraag van stad Mechelen.

De functie als brugfiguur krijgt vorm door het ondersteunen van oudergroepen in samenwerking met de zorgcoördinatoren van de school. Deze groepen vinden maandelijks plaats. Bijkomend organiseren we kennismakingsmomenten voor instappers en hun ouders. Deze activiteiten worden voor elk instapmoment georganiseerd. We gebruiken hiervoor dezelfde methodiek als bij de Peutersprong.

Heb je hierover vragen? Neem dan zeker contact op!

Het Blijhuis
http://wwww.blijhuis.be

Deze website maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden op de site. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en zal ons team een beetje helpen om bijvoorbeeld te begrijpen wat het meest interessant en nuttig vindt. Meer informatie kan je terugvinden in onze cookie policy.