Steun ons!

Steun blijhuis!

Steun Blijhuis

Indien je onze werking financieel wil steunen, dan kan dit door een bijdrage te storten op ons rekeningnummer: BE85 3630 6638 3406.

Een bijdrage van 40 euro of meer is fiscaal aftrekbaar. Hiervoor kan je een attest bij ons bekomen.

Neem contact op
Lange Schipstraat 125, 2800 Mechelen
ahoi@blijhuis.be
+32 15 27 64 26
Back

Project Sportboost

Met steun van de Nationale Loterij heeft het Blijhuis het project Sportboost gelanceerd. Als onderdeel van dit initiatief organiseert het Blijhuis van 15 april tot en met 31 mei elke woensdagnamiddag gedurende zeven weken een reeks sportactiviteiten. We hopen zo kinderen tussen 2,5 en 12 jaar kennis te laten maken met het diverse sportaanbod in Mechelen. Na deelname aan deze initiaties, mochten de kinderen interesse tonen in een specifieke sport, dan staat onze organisatie klaar om hen te begeleiden bij het inschrijvingsproces voor de gekozen sportactiviteit. Zo kunnen ze hun sportieve avontuur voortzetten!

Voor extra informatie over elk initiatief, houd zeker onze Instagram in de gaten!

Heb je hierover vragen? Neem contact op via evi.bastanie.1@student.kdg.be of 0477960705

Het Blijhuis
http://wwww.blijhuis.be

Deze website maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden op de site. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en zal ons team een beetje helpen om bijvoorbeeld te begrijpen wat het meest interessant en nuttig vindt. Meer informatie kan je terugvinden in onze cookie policy.