Steun ons!

Steun blijhuis!

Steun Blijhuis

Indien je onze werking financieel wil steunen, dan kan dit door een bijdrage te storten op ons rekeningnummer: BE85 3630 6638 3406.

Een bijdrage van 40 euro of meer is fiscaal aftrekbaar. Hiervoor kan je een attest bij ons bekomen.

Neem contact op
Lange Schipstraat 125, 2800 Mechelen
ahoi@blijhuis.be
+32 15 27 64 26
Back

KAN Memorandum 2024

De zestien organisaties die samen het kansarmoedenetwerk (KAN) vormen in Mechelen, overhandigden op maandag 27 november 2023 hun memorandum aan de gemeenteraad. Met veel trots publiceren we dit memorandum op onze website. Een dikke merci aan alle KAN-collega’s, met in het bijzonder zij die de redactie vormden!

De Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws schreven een artikel
Voor de foto bedanken we graag © Dirk Vertommen

Het Blijhuis
http://wwww.blijhuis.be

Deze website maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden op de site. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en zal ons team een beetje helpen om bijvoorbeeld te begrijpen wat het meest interessant en nuttig vindt. Meer informatie kan je terugvinden in onze cookie policy.