Steun ons!

Steun blijhuis!

Steun Blijhuis

Indien je onze werking financieel wil steunen, dan kan dit door een bijdrage te storten op ons rekeningnummer: BE85 3630 6638 3406.

Een bijdrage van 40 euro of meer is fiscaal aftrekbaar. Hiervoor kan je een attest bij ons bekomen.

Neem contact op
Lange Schipstraat 125, 2800 Mechelen
ahoi@blijhuis.be
+32 15 27 64 26
Back

Zomerplanning

In de zomermaanden is Het Blijhuis open met een alternatieve weekplanning. Op vrijdag zijn gezinnen welkom in de voor- en namiddag. Vanaf 9u30 tot 11u30 zijn gezinnen welkom met onthaalvragen. Gedurende de namiddag openen wij vanaf 13u tot 15u de ruilwinkel. Gelijktijdig bieden wij graag een koffie, thee of glas water aan.

De uitstappen die we maken met Het Blijhuis, doen we met de bestaande groepen. Gezinnen kunnen mits uitnodiging aansluiten.

Heb je hierover een vraag, neem gerust contact op via ahoi@blijhuis.be

Het Blijhuis
http://wwww.blijhuis.be

Deze website maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden op de site. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en zal ons team een beetje helpen om bijvoorbeeld te begrijpen wat het meest interessant en nuttig vindt. Meer informatie kan je terugvinden in onze cookie policy.